Skapa en mysig plats där du kan spendera tid med dina nära och kära. Med en balkonginglasning i Falun får du en balkong med möjligheter utöver det vanliga. Den största fördelen är att du får ett extra rum som du kan använda till mycket mer än enbart som balkong.

Är du intresserad av en balkonginglasning i Falun? Kontakta oss för råd eller kostnadsfri offert!

Njut av alla säsonger

Vem vill inte förlänga sommaren? Med en balkonginglasning i Falun förvandlas din balkong till ett extra rum som du kan njuta av under alla säsonger, även de lite kallare och mörkare! Den inglasade balkongen kan också fungera som ett extra utrymme där barn kan leka på vintern eller varför inte skapa en mysig oas året runt. Du får alltså mycket mer av utrymmet i ditt hem samtidigt som du kan njuta lite mer av ytan.

En balkonginglasning i Falun ökar även säkerheten och fungerar som ett extra skydd mot väder, vind och buller utifrån. Samtidig håller den värmen vilket gör att du sparar på energi och sänker bostadens värmekostnader. Glaset runt balkongen fungerar som ett extra skydd och förhindrar kylan att komma in i bostaden.

5 klara fördelar med en balkonginglasning i Falun:

 1. Ett extra rum.
 2. Värmen stannar längre.
 3. Sänkta energikostnader.
 4. Bättre säkerhet.
 5. Ökar värdet på lägenheten.

Hur går det till?

Vi har jobbat med balkonginglasning i Falun i många år och kan en hel del om processen med att glasa in balkonger åt privatpersoner och bostadsrättsföreningar. Om du är privatperson har vi här samlat alla stegen i processen för att du skall få en bättre översikt över vad som måste göras. Processen ser lite annorlunda ut för bostadsrättsföreningar, vilket du kan läsa mer om här.

Processen för privatpersoner:

 • Konsultation
 • Bygglov
 • Beslutsfattande
 • Produktion
 • Leverans
 • Montage

När du vill göra en balkonginglasning i Falun kan du början med att boka en konsultation med oss. Vi kommer på besök till dig och presenterar våra produkter samt tar mått på din balkong. Det finns även gott om tid för alla dina frågor och funderingar, så att du ska få den information du behöver inför att fatta ett beslut. Därefter får du en skräddarsydd offert för just din balkong.

Beroende på om du bor i hyres- eller bostadsrätt måste du även ansöka om bygglov av din fastighetsägare eller styrelsen. Först när du fått den kan vi börja arbetet med balkonginglasning i Falun.

Garantier vid balkonginglasning i Falun

Garantitiden för installationsarbetets del är två (2) år och för fel på balkongglasens råmaterial och tillverkning fem (5) år efter överlämnat arbete eller ibruktagande.