Med en balkonginglasning i Gävle kan du förlänga sommaren till sent inpå hösten. Varför inte njuta av din middag eller kvällsfikat på din inglasade balkong även på de lite kallare och mörkare kvällarna? Med en inglasad balkong får du ett ”uterum” från vår till sen höst.

Funderar du på en balkonginglasning? Kontakta oss för råd eller kostnadsfri offert!

Förläng sommaren med inglasad balkong

Vem vill inte förlänga sommaren? Med en balkonginglasning i Gävle får du ett nytt uterum som du kan njuta av under årets alla säsonger, även de lite kallare och mörkare.

Den inglasade balkongen kan också fungera som ett extra rum för de minsta att leka i. För den som tycker om att odla växter och grönsaker så kan en balkonginglasning i Gävle fungera som en växtoas. Kort sagt maximerar en balkonginglasning nyttan av hela ytan i ditt hem.

En balkonginglasning i Gävle ökar även säkerheten och fungerar som ett extra skydd mot väder, vind och buller utifrån. Samtidig håller den värmen inne vilket gör att du sparar energi och sänker bostadens värmekostnader. Glaset runt balkongen fungerar som ett extra skydd och förhindrar kylan att komma in i bostaden.

Höj livskvaliteten du också genom att glasa in din balkong med våra olika typer av fönster. För mer personlig rådgivning får ni gärna höra av er till oss!

5 klara fördelar med en balkonginglasning i Gävle:

  1. Ett extra rum.
  2. Värmen stannar längre.
  3. Sänkta energikostnader.
  4. Bättre säkerhet.
  5. Ökar värdet på lägenheten.

Hur går det till?

Vi har jobbat med balkonginglasning i Gävle i många år och kan en hel del om processen med att glasa in balkonger åt privatpersoner och bostadsrättsföreningar. Om du är privatperson har vi här samlat alla stegen i processen för att du skall få en bättre översikt över vad som måste göras. 

  1. Konsultation – Tillsammans ser vi på din balkong, önskemål och förutsättningar för att hitta den bästa lösningen.
  2. Bygglov – Ansökan om bygglov hos kommunen skall vara på plats för att vi skall kunna gå vidare med ombyggnationen av balkongen. 
  3. Produktion – Vi mäter din balkong och beställer glas enligt önskemål.
  4. Montage – Efter leveransen monterar vi glaset och besiktigar vi arbetet enligt ett fastställt protokoll efteråt.
  5. Garanti – Vi ger garanti på utfört arbete och glas. 

Garantier vid balkonginglasning i Gävle

Garantitiden för installationsarbetets del är två (2) år och för fel på balkongglasens råmaterial och tillverkning fem (5) år efter överlämnat arbete eller ibruktagande.