Balkonginglasning för Brf

Vi bistår alla bostadsrättsföreningar som önskar göra balkonginglasning i Gävle! Om du sitter i en styrelse och balkonginglasning har kommit upp på agendan så kan ni kontakta oss för råd eller kostnadsfri offert på arbetet.

Kontakta oss i dag – vi hjälper era medlemmar hela vägen när ni önskar göra balkonginglasning i Gävle!

Balkonginglasning för ett hållbart boende

En balkonginglasning i Gävle skyddar de boendes balkonger men är även ett skydd för fasaden. Därmed ökar fastighetens värde och livslängd. Oväder, nederbörd och luftföroreningar gör helt enkelt mindre skada när en balkong är inglasad.

Många bostadsrättsföreningar som väljer att renovera sina medlemmars balkonger väljer även att utföra balkonginglasning i samma veva. Dessutom ger en inglasad balkong ett extra rum och därför mervärde för dess medlemmar och inneboende. Det är med andra ord mycket som talar för balkonginglasning i Gävle!

Vi skräddarsyr lösningar på inglasningar som tillmötesgår era medlemmars önskemål och behov, men som också passar in i fastighetens fasad.

Solskydd

Med solskydd skapar man ännu behagligare balkonger som skyddar mot stark sol under de varma månaderna. Solskydd finns i olika storlekar, varianter, mönster och färger vilket ger många möjligheter som skydd men också som en fin inredningsdetalj. Solskydd kan väljas som ett extra tillägg som vi monterar när vi glasar in balkonger.